Meslek Yüksekokulumuzdan Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Turist Rehberliği programı ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri Karakoyunlu Tenzile Erdoğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Geleneksel Turizm Şenliği’nde düzenlenen kermesten elde edilen gelir ile hediyeler alınarak Karakoyunlu Tenzile Erdoğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunan Turist Rehberliği ile Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. ve 2. Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Nilgün Demirel ve Öğr. Gör. Ezgi Kırıcı Tekeli eşliğinde bakım evi sakinlerine hediyeler dağıtıldı ve karanfiller verildi. Karakoyunlu Tenzile Erdoğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Filiz Arastaman’ın misafirperverliğinde rehabilitasyon merkezinde bulunan kadınların yapmış oldukları halı, boyama, takı vb. el sanatlarının yapıldığı atölye, boş zaman bahçeleri, yemekhane bölümleri öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Müzik ve eğlence eşliğinde tüm kadınların hoş vakit geçirmeleri sağlandı ve öğrenciler bu ziyaretten memnun kaldıklarını ve böyle güzel bir etkinliğe tekrar katılmak için gönüllü olduklarını ifade ettiler.

• Yayımlama Tarihi: 20 Mayıs,2019